Συχνές Ερωτήσεις

fotini-kechagia

FAQ 26 Συχνές Ερωτήσεις:

1.Πώς λειτουργούν τα Μαθήματα Angelic Life Coaching Φωτεινή Κεχαγιά-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας;

Τα Μαθήματα του Angelic Life Coaching Φωτεινή Κεχαγιά-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας, αποτελούνται από 7 Μαθήματα την ημέρα, για μία περίοδο 30 ημέρων. Εδώ ακολουθούν οι επεξηγήσεις των Καθημερινών Μαθημάτων:

 

1. Πρωινή Έμπνευση.
Βίντεο Έμπνευσης, όπου με ακούτε να σας καθοδηγώ και να σας εμψυχώνω, για ένα όμορφο ξεκίνημα ημέρας.

2. Το Μήνυμα της Ημέρας.
Γραπτό Κείμενο, για την Καθοδήγηση της Ημέρας.

3. Το Μάντρα της Ημέρας.
Εικόνα με το Μάντρα-την λέξη, που θα επαναλαμβάνετε ως άσκηση, μέσα στην ημέρα σας.

4. Ο Διαλογισμός του Ενός Λεπτού.
Ακουστικό Υλικό, Σύντομος Διαλογισμός. Εδώ με ακούτε να επαναλαμβάνω για εσάς το Μάντρα, μαζί με τις Θετικές Δηλώσεις της Ημέρας. Αφήνετε αυτό να εισρεύσει στο υποσυνείδητο σας και να σας προγραμματίσει θετικά.

5. Η Άσκηση της Ημέρας.
Εδώ σας δίνω την Θετική Δήλωση, που θα γράφετε καθημερινά, στο eBook Μέθοδος Θετικών Δηλώσεων Φωτεινή Κεχαγιά, που θα σας στείλω, ως δώρο (Pdf Αρχείο), το οποίο θα εκτυπώσετε, για να γράφετε τις εργασίες σας.

6. Η Θεραπεία της Ημέρας.
Θεραπευτικό Βίντεο, εδώ ακούτε στο βίντεο, την θεραπεία που έχω ετοιμάσει για εσάς, με Μουσική, που γράφω εγώ προσωπικά, με την Καθοδήγηση των Αγγέλων. Η Θεραπεία, θα γίνεται καθημερινά, πάνω στο Θέμα, που θα έχουμε ήδη εργαστεί, στα βήματα 3 & 4.

7. Βραδινή Άσκηση-Κλείνοντας την ημέρα με Ευγνωμοσύνη.
Εδώ συμπληρώνετε τουλάχιστον 3 λόγους, για τους οποίους αισθάνεστε ευγνωμοσύνη, για την ημέρα, που μόλις ολοκληρώθηκε. Το Ημερολόγιο της Ευγνωμοσύνης Φωτεινή Κεχαγιά, σας το στέλνω εγώ, ως δώρο (Pdf Αρχείο), προς Εκτύπωση.

2. Μπορώ να έχω Πρόσβαση στα Μαθήματα μου,  οποιαδήποτε ώρα με βολεύει, σύμφωνα με το δικό μου πρόγραμμα;

Ναι, μπορείτε να πάρετε τα Μαθήματα σας, οποιαδήποτε ώρα σας βολεύει, σύμφωνα με το δικό σας καθημερινό πρόγραμμα, τις υποχρεώσεις και τον ελεύθερο χρόνο σας.

3. Όταν θα ολοκληρωθούν οι 30 ημέρες του Προγράμματος του Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας, θα συνεχίσουν να γίνονται καθημερινές Αναρτήσεις; 

Όχι, τα Μαθήματα του Προγράμματος του Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας, θα έχουν ολοκληρωθεί, με το πέρας των 30 ημέρων. Ποιο αναλυτικά, θα έχουν ολοκληρωθεί οι 222 Αγγελικές Υπενθυμίσεις: 210 Δημοσιεύσεις, συν τα 4 eBooks, συν Οι 4 Εκπομπές Τέχνης Φως, συν τα 4 Βίντεο Καθοδήγησης Meeting with the Coach.

4. Τι eBooks θα λάβω, ως δώρα, κάθε πότε και πώς;

Με την Αγορά των Μαθημάτων σας, λαμβάνετε ως Δώρο, 1 φορά, τα 4 διαφορετικά eBooks, που έχω ετοιμάσει για εσάς, τα οποία είναι τα εξής:

1. Μέθοδος Θετικών Δηλώσεων Φωτεινή Κεχαγιά
2. Το Ημερολόγιο της Ευγνωμοσύνης Φωτεινή Κεχαγιά
3. Κάρτες Αγγελικής Καθοδήγησης Φωτεινή Κεχαγιά
4. Μηνύματα Φωτός Φωτεινή Κεχαγιά

Τα βιβλία, τα βρίσκετε στο Μενού της Πλατφόρμας Μαθημάτων, με τον όρο eBooks.

5. Ποιές είναι οι Επιπλέον Παροχές, που θα λάβω ως Εκπομές Έμπνευσης, κάθε πότε και πώς;

Λαμβάνετε 4 Εκπομπές Έμπνευσης του Μήνα, Τέχνης Φως, 1 κάθε εβδομάδα! Σε αυτές τις Εκπομπές μοιράζομαι μαζί σας, επιπλέον συμβουλές, καθοδηγήσεις και αγάπη! Καθώς επίσης και την Θεραπευτική Μουσική των Αγγέλων, που έχω την τιμή να δημιουργώ προσωπικά, υπό την Καθοδήγηση Τους!

Τις Εκπομπές θα τις βρείτε στο Μενού της Πλατφόρμας των Μαθημάτων, με τον όρο Τέχνης Φως. 

6. Ποιές είναι οι Επιπλέον Παροχές, που θα λάβω, ως Καθοδηγητικά Βίντεο, κάθε πότε και πώς;

Λαμβάνετε 4 Καθοδηγητικά Βίντεο του μήνα, Meeting with the Coach, 1 κάθε εβδομάδα! Στα βίντεο αυτά, βλέπετε εμένα, να σας μιλώ, να σας εξηγώ, να απαντώ σε ερωτήματα σας και να σας ενθαρρύνω!

Τα Καθοδηγητικά Βίντεο Meeting with the Coach, θα τα βρείτε στο Μενού της Πλατφόρμας Μαθημάτων, με τον όρο MWTC.

7. Έχω κάποιο άλλο Δώρο, Προσφορά, Παροχή να λαμβάνω;

Σας προσφέρω Έκπτωσεις, έως και 70% στα επιπλέον Μαθήματα, Διαλογισμούς, Θεραπείες και Εκπαιδεύσεις, που θα προσφέρω, προς όλο τον κόσμο! Ένα Προνόμιο, που θα το έχετε μόνο εσείς!

Τις Προσφορές, θα τις βρείτε αναρτημένες στο Μενού της Πλατφόρμας Μαθημάτων, με τον όρο Προσφορές.

8. Πώς μπορώ να έχω Πρόσβαση στα Μαθήματα του Προγράμματος;

Για να αποκτήσετε Πρόσβαση στα Μαθήματα, θα πρέπει έχετε αγοράσει τα Μαθήματα, κατοχυρώνοντας τη Θέση σας και να κάνετε την Εγγραφή σας, ως Μαθητής, τότε θα λάβετε τους Προσωπικούς Κωδικούς Πρόσβασης.

9. Πώς μπορώ να εγγραφώ στα Μαθήματα και να έχω Πρόσβαση στην Πλατφόρμα ως Εγγεγραμμένος Μαθητής;

Για να θεωρείτε Εγγεργαμμένοι Μαθητές, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω 3 βήματα:

1. Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε την Φόρμα Εγγραφής, που θα σας στείλω, η οποία θα λέει, πως σέβεστε τα Πνευματικά Δικαιώματα της Εργασίας μου και πως θα προστατέψετε το Εκπαιδευτικό Υλικό, το οποίο σας προσφέρω, αποκλειστικά, για ιδιωτική χρήση και για λόγους αυτό-βελτίωσης και ό,τι αναλαμβάνετε την ευθύνη, για ό,τι θα αναδυθεί από μέσα σας, ως αποτέλεσμα του Θεραπευτικού Προγράμματος, που θα παρακολουθήσετε. Αφού υπογράψετε το έγγραφο και μου το στείλετε, μέσω email, μπορούμε να προχωρήσουμε.

2. Στην συνέχεια προχωράτε στην Κατάθεση Συμμετοχής, κατοχυρώνοντας με αυτό τον τρόπο, την θέση σας και την Συμμετοχή σας, ονομαστικά και προκαταβολικά στον λογαριασμό μου, στην Εθνική Τράπεζα, που είναι 264655008-87 Φ.Κεχαγιά ή μέσω Paypal εδώ Paypal.me/FotiniKechagia

3. Το επόμενο βήμα είναι να πάτε στην Πλατφόρμα των Μαθημάτων https://elearningfotinikechagia.com/ και να ξεκινήσετε τα Μαθήματα σας, με τους Προσωπικούς Κωδικούς Πρόσβασης, που θα σας έχω στείλει.

10. Όταν είμαι πια Εγγεραμμμένος Μαθητής, έχω Ελεύθερη Πρόσβαση σε όλα τα Μαθήματα της Πλατφόρμας; 

Όταν είσαστε πια Εγγεραμμένοι Μαθητές, έχετε Πρόσβαση στα Μαθήματα, που αγοράσατε, όχι σε όλα τα Μαθήματα της Πλατφόρμας, εκτός κι αν τα έχετε αγοράσει όλα.

11. Κάθε πότε μπορώ να επικοινωνώ με την Coach μου και πώς;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου, όποτε χρειάζεστε τη βοήθεια μου, για περαιτέρω επεξηγήσεις ή ό,τι άλλο χρειαστείτε!

Επικοινωνείτε μαζί μου, μέσω email ή για ακόμα πιο Άμεση Ανταπόκριση, στο Fb Inbox. Συνήθως απαντώ εντός ολίγων λεπτών!

12. Τι θα κάνω όταν ολοκληρωθεί ο Μήνας των Μαθημάτων μου; 

Όταν ο μήνας των Μαθημάτων, του Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας,  θα παρέλθει, έχετε 2 Επιλογές:

α) Θα μπορείτε είτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι, έχοντας Πλήρη Πρόσβαση, για Πάντα στα Μαθήματα, που είχατε αγοράσει και να τα κάνετε από την Αρχή, όποτε το χρειάζεστε και το επιθυμείτε,

β) Θα μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι, έχοντας Πλήρη Πρόσβαση, για Πάντα στα Μαθήματα, που έχετε ήδη ολοκληρώσει και να προχωρήσετε στην Αγορά Καινούργιων Μαθημάτων.

13. Θα λάβω Πιστοποιητικό Παρακολούθησης; Τι ισχύ έχει;

Με την ολοκλήρωση των Μαθημάτων του Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας, θα λάβετε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης! Το Πιστοποιητικό, σας δίδεται ως Ανταμοιβή, για την Προσπάθεια, που καταβάλατε, με πρόθεση να θεραπεύσετε την ζωή σας! Είναι ένας Έπαινος, για εσάς και τα κατορθώματα σας, δεν έχει καμία άλλη ισχύ!

14. Υπάρχει κάποια Ειδική Προσφορά, στο Πρόγραμμα του Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας, για να ξεκινήσω;

Ναι, σας προσφέρω το Πρόγραμμα του Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας, με Ειδική Προσφορά και Έκπτωση 60%, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε άμεσα τα Μαθήματα σας! Επικοινωνήστε μαζί μου, για να λάβετε τη Προσφορά!

15. Πότε μπορώ να ξεκινήσω με τα Μαθήματα; Υπάρχει κάποιος Περιορισμός;

Μπορείτε να ξεκινήστε, όποτε θέλετε και είσαστε έτοιμοι! Το Εκπαιδευτικό Υλικό του Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας και οι 222 Αγγελικές Υπενθυμίσεις: 210 Δημοσιεύσεις, συν τα 4 eBooks, συν Οι 4 Εκπομπές Τέχνης Φως, συν τα 4 Βίντεο Καθοδήγησης Meeting with the Coach, του Προγράμματος του Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας, είναι διαθέσιμες, κατά όλη την διάρκεια του Έτους!

16. Μέχρι πότε μπορώ έχω Πρόσβαση στα Μαθήματα, που έχω αγοράσει; Υπάρχει κάποιος Περιορισμός;

Έχετε Πλήρη Πρόσβαση, για Πάντα στα Μαθήματα, που είχατε αγοράσει.

17. Μπορώ να πάρω τα Μαθήματα μου μαζί μου, όπου κι αν βρίσκομαι;

Ναι μπορείτε να πάρετε τα Μαθήματα σας μαζί σας. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το Κινητό σας τηλέφωνο, από το tablet ή από τον Υπολογιστή σας, αρκεί να έχετε Πρόσβαση στο Ίντερνετ.

18. Μένω σε μία άλλη πόλη, χώρα, ήπειρο, μπορώ να πάρω τα Μαθήματα;

Ναι μπορείτε να πάρετε τα Μαθήματα σας, όπου κι αν κατοικείτε. Τα Μαθήματα γίνονται από Απόσταση, ακριβώς για να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες όλων, όσων επιθυμούν να λάβουν τις Εκπαιδεύσεις, που προσφέρω, οπουδήποτε κι αν κατοικούν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Μαθήματα σας, από το Κινητό σας τηλέφωνο, από το tablet ή από τον Υπολογιστή σας, αρκεί να έχετε Πρόσβαση στο Ίντερνετ.

19. Χρειάζεται να ακολουθήσω τον ρυθμό του Προγράμματος, όπως μου το προτείνει η Coach μου και να το ολοκληρώσω μέσα σε 30 ημέρες;

Το Πρόγραμμα του Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας, έχει δημιουργηθεί, για να σας προσφέρει, μεταξύ άλλων, Ενδυνάμωση, Εμψύχωση, Ενθάρρυνση, Κουράγιο, Θετικότητα, για να σας βοηθήσει με τις Αλλαγές, που θέλετε να κάνετε με την ζωή σας, καθώς επίσης για να καλλιεργήσετε την σχέση σας και την Επικοινωνία σας με τους Αγγέλους!

Αν ακολουθήσετε τον ρυθμό, που σας δίνω, θα έχετε θεαματικά Αποτελέσματα, κάτα την διάρκεια του μήνα, που διαρκεί η Εκπαίδευση σας. Αν παρόλα αυτά, έχετε πολλές υποχρεώσεις ή αναδύονται πολλές αντιστάσεις, μπορείτε να πάρετε τον χρόνο σας και να ορίσετε εσείς, τον δικό σας προσωπικό ρυθμό.

20. Υπάρχει Περίπτωση η Πλατφόρμα και το Εκπαιδευτικό Υλικό, που αγόρασα, να αλλάξει, να αναβαθμιστεί;

Ναι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει και η μορφή της Πλατφόρμας και τα Υλικό των Μαθημάτων σας, αν λάβω σχετική Καθοδήγηση, για να σας προσφέρω ακόμα καλύτερες Υπηρεσίες. Αν συμβεί αυτό, θα ενημερωθείτε, με την επίσκεψη σας στη Πλατφόρμα των Μαθημάτων.

21. Μπορώ να εμπιστευθώ την Φωτεινή Κεχαγιά, τις Εκπαιδεύσεις και τα Μαθήματα, που προσφέρει;

Δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ σε αυτό, η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζετε. Αν έχετε δει το Έργο μου και την Προσφορά μου, μέσα στα χρόνια, αν αυτό αγγίζει με κάποιον τρόπο την καρδιά σας, αν νιώθετε ότι έχουμε κοινή φιλοσοφία κι αν κάτι, από τις εκατοντάδες αναρτήσεις, που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, σας έχει βοηθήσει, τότε πιθανά να νιώθετε εμπιστοσύνη. Είναι η δική σας εσωτερική καθοδήγηση, που θα σας υποδείξει ποιος δάσκαλος, είναι ο καταλληλότερος για εσάς. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τι λένε μερικοί άνθρωποι, που έχουν πάρει τα Μαθήματα και τις Εκπαιδεύσεις μου Μαρτυρίες

22. Τι εμπειρία έχει η Φωτεινή Κεχαγιά;

Δραστηριοποιούμε στον χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών, από το 2008, όπου έλαβε χώρα η Αφύπνιση μου και από τότε κάνω Σεμινάρια, δίνω Διαλέξεις, γράφω Βιβλία, ηχογραφώ Διαλογισμούς και δημιουργώ τις Εκπαιδεύσεις των Αγγέλων.

23. Τα Μαθήματα και οι Εκπαιδεύσεις της Φωτεινής Κεχαγιάς, είναι δικά της; Πού τα έχει βρει;

Ναι τα Μαθήματα και οι Εκπαιδεύσεις, οι Διαλογισμοί, οι Ανώτερες Επικοινωνίες και ό,τι άλλο προσφέρω, είναι δικά μου. Τα λαμβάνω με Ανώτερη Καθοδήγηση από το 2008.

24. Υπάρχουν Πνευματικά Δικαιώματα στα Μαθήματα, στις Εκπαιδεύσεις και σε ό,τι άλλο προσφέρει η Φωτεινή Κεχαγιά; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Υλικό της, για να διδάξω εγώ; 

Ναι υπάρχουν Πνευματικά Δικαιώματα στα Μαθήματα μου, στις Εκπαιδεύσεις μου και σε ό,τι άλλο προσφέρω, καθώς είμαι η Δημιουργός αυτών και όλο το Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό Υλικό, που δημιουργώ, Προστατεύεται αυτόματα, από τον Νόμο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, για αυτό και Απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη χρήση του Υλικού, που σας παρέχεται. Είναι μόνο για Ιδιωτική Χρήση και για Λόγους Αυτοβελτίωσης. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εκπαιδευτικό Υλικό, που δημιουργώ, για να διδάξετε εσείς σε τρίτους. Αν στην συνέχεια, θα δημιουργήσω, Υλικό για Δασκάλους και σας δώσω τέτοιο Δικαίωμα, θα σας ενημερώσω, καθώς επίσης θα υπογράψετε τα Απαραίτητα Έγγραφα.

25. Τι ισχύ έχουν οι Πιστοποιήσεις, που παρέχει η Φωτεινή Κεχαγιά, μέσα από τα Μαθήματα και τις Εκπαιδεύσεις γενικά;

Τα Πιστοποιητικά, που λαμβάνετε με την ολοκλήρωση των Εκπαιδεύσεων σας, σας δίδονται ως Ανταμοιβές, για την Προσπάθεια, που καταβάλατε, με πρόθεση να θεραπεύσετε την ζωή σας! Είναι Έπαινοι, για εσάς και τα κατορθώματα σας, δεν έχουν καμία άλλη ισχύ!

26. Αν ακολουθώ κάποια Φαρμακευτική Αγωγή, αν κάνω καταχρήσεις ή αν έχω βεβαρημένο ενεργειακά παρελθόν, θα πρέπει να το κάνω γνωστό στην Coach μου;

Ναι, αν ακολουθείτε κάποια Φαρμακευτική Αγωγή, αν κάνετε καταχρήσεις κι αν έχετε βεβαρημένο ενεργειακά παρελθόν, θα πρέπει να μου το κάνετε γνωστό, διότι όλες οι Ασκήσεις, οι Διαλογισμοί, οι Θεραπείες, τα Μαθήματα και οι Εκπαιδεύσεις και οτιδήποτε άλλο προσφέρω, έχουν κάποιο Θεραπευτικό Αποτέλεσμα. Αν κάποιος άνθρωπος, έχει πολλά να καθαρίσει, τότε μπορεί να βιώνει τις καθάρσεις πολύ έντονα. Ενημέρωστε με, για ό,τι πρέπει να γνωρίζω, έτσι ώστε να σας καθοδηγήσω, σύμφωνα με αυτό, που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να διαχειριστείτε.

Εύχομαι να σας έχω στην Ομάδα μου, αν αυτό υπηρετεί το Ανώτερο Καλό σας!

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: