Προσφορές

udemy Fotini Kechagia

Δείτε εδώ το 1ο μου Μάθημα στο Udemy!

Εκπαίδευση Ανώτερης Επικοινωνίας-Channeling!

 

Μαζί μου αυτόν τον μήνα, μπορείτε να κάνετε:

Readings, για να λάβετε Αγγελική Καθοδήγηση, για εσάς και τη ζωή σας!

Βασικές πληροφορίες:

Τα Readings τα λαμβάνετε μέσα σε 2 ημέρες, από την κατάθεση σας, σε μορφή βίντεο, στο μέιλ σας, για να το κατεβάσετε και να το δείτε. Σε περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει πως να το κάνει αυτό, αν και είναι μία εύκολη διαδικασία, εναλλακτικά, μπορώ να ανεβάσω το Reading ως προστατευμένο βίντεο, στο Κανάλι μου, στο You tube, στο οποίο θα έχουμε πρόσβαση μόνο εγώ κι εσείς.

Το Προσωπικό Reading για Αγάπη, Υγεία, Αφθονία είναι στα 60 ευρώ έκαστο, παρόλα αυτά, τις 10 πρώτες ημέρες του μήνα, στο πλαίσιο των Προσφορών του νέου μήνα, σας το προσφέρω στα 30 ευρώ, με Έκπτωση 50%! Το Προσωπικό Reading Δίδυμων Φλογών είναι στα 80 ευρώ, με την Έκπτωση σας το προσφέρω στα 40 ευρώ!

Το ποσό συμμετοχής το καταθέτετε ονομαστικά και προκαταβολικά στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό μου, 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά

Αφού κάνετε την κατάθεση, με ενημερώνετε, για να το επιβεβαιώσω και επιπλέον μου στέλνετε πληροφορίες, για εσάς και την ζωή σας, σχετικές με τον τομέα στον οποίο θέλετε να εργαστούμε!

Θα είναι χαρά μου και τιμή μου να σας μεταφέρω τα Μηνύματα των Αγγέλων, για εσάς και τη ζωή σας!

Η Αγορά της εκάστοτε Προσφοράς γίνεται μέσω:

1) Ονομαστικής Κατάθεσης στην Εθνική Τράπεζα, στον λογαριασμό 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά, Iban GR2201102640000026465500887 Τυχόν έξοδα τραπέζης (για μεταφορά μέσω Ebanking) ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

ή

2) Κατάθεση μέσω PayPal εδώ: https://www.paypal.me/FotiniKechagia

Δείτε δείγμα της εργασίας μου εδώ:

  • Τα ακόλουθα θα ανέβουν σταδιακά στο Udemy, από όπου και θα μπορείτε να αποκτάτε πρόσβαση, εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν μένετε, σε οποιαδήποτε πόλη ή χώρα του κόσμου:
  1. Αγγελικοί Διαλογισμοί
  2. Μαθήματα του Angelic Life Coaching
  3. Μαθήματα της Εκπαίδευσης της Ανώτερης Επικοινωνίας-Channeling
  4. Μαθήματα της Ομάδας του Βούδα της Σοφίας
  5. Μυήσεις της Αγγελικής Θεραπευτικής
  6. Μυητικό Σεμινάριο του Rainbow Reiki-Το Ρέικι των Αρχαγγελικών Ακτινών.

Όταν ένα Μάθημα, θα είναι έτοιμο, θα κάνω σχετικές ανακοινώσεις, για να σας το κάνω γνωστό και να μπορείτε να πάτε στη Πλατφόρμα του Udemy, για να το προμηθευτείτε!

Καλό μήνα!

Αγάπη και φως!

Φωτεινή Κεχαγιά

 

 

 

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: