Νέα από την Coach

φωτεινή κεχαγιά σεμινάρια

 

Αλλάξτε τη ζωή σας με τη βοήθεια των Αγγέλων.
Angelic Life Coaching
Φωτεινή Κεχαγιά

Είμαι στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσω το 1ο Σεμινάριο για την Σχολική Χρονιά 2017-2018, με τον Τίτλο “Αλλάξτε τη ζωή σας με τη βοήθεια των Αγγέλων” της Σειράς του Angelic Life Coaching Φωτεινή Κεχαγιά.

Με τους Αγγέλους ασχολούμαι από το 2008, όπου και έλαβε χώρα η Αφύπνιση της Καρδιάς μου, από τότε εργάζομαι συστηματικά, πάνω στη προσωπική μου Μεταμόρφωση, με τη βοήθεια των Αγγέλων και αυτό είναι που προσφέρω, μέσα από την εργασία μου, με μεγάλη χαρά στους συνανθρώπους μου!

Με την Καθοδήγηση των Αγγέλων, έχω ιδρύσει τα εξής Θεραπευτικά Συστήματα:

1) Αγγελική Θεραπευτική Φωτεινή Κεχαγιά-Healing with the Rays of God.

2) Rainbow Reiki-Το Ρέικι των Αρχαγγελικών Ακτινών.

3) Εκπαίδευση Channeling-Ανώτερη Επικοινωνία.

4) Angelic Life Coaching.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, που βαδίζω το Αγγελικό Μονοπάτι, έχω δημιουργήσει τις εξής Ομάδες, από κοντά και από απόσταση:

α) Η Ομάδα του Channeling-Ανώτερη Επικοινωνία Φωτεινή Κεχαγιά
β) Η Ομάδα της Αγγελικής Θεραπευτικής
γ) Η Ομάδα του Ήλιου
6) Η Ομάδα του Βούδα

Το Σεμινάριο “Αλλάξτε τη ζωή σας με τη βοήθεια των Αγγέλων”, θα λάβει χώρα την Τετάρτη στις 04/10/17, 17.00-20.00, στον θαυμάσιο χώρο του “Αίτιον”, Τζιραίων 8-10, Αθήνα – Μακρυγιάννη, 11742, ΑΤΤΙΚΗΣ στην περιοχή της Ακρόπολης. (Στάση Μετρό Ακρόπολη).

Επέλεξα να ξεκινήσουμε την Πνευματική μας Εργασία, για αυτή τη Σχολική Χρονιά, την ημέρα των γενεθλίων μου, όπου ήταν και η ημέρα της αρχικής μου Αφύπνισης! Θα χαρώ να σας έχω κοντά μου, να γιορτάσουμε μαζί με τους Αγγέλους!
ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ:

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Σε αυτό το 3ωρο Σεμινάριο, θα φροντίσω να μάθετε σχετικά με:
τους Αρχαγγέλους και τις Ακτίνες τους,
πως μπορείτε να επικαλείστε τους Αγγέλους, για βοήθεια,
πως να συνδέεστε με τον Ανώτερο Εαυτό σας και να λαμβάνετε Μηνύματα και Καθοδηγήσεις, για εσάς και την ζωή σας.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Θα σας καθοδηγήσω σε έναν Αγγελικό Διαλογισμό! Θα δείτε και θα βιώσετε στη πράξη, τον τρόπο, που σας δίδαξα στο Θεωρητικό Μέρος, με Σκοπό να λάβετε Θεραπεία και Μηνύματα! Από τη Θεωρία στην Πράξη!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Η Συμμετοχή για το 3ωρο αυτό Σεμινάριο, είναι 150 ευρώ, παρόλα αυτά, αγαπώ πάντα να σας κάνω Προσφορές και να σας διευκολύνω με αυτό τον τρόπο να έρχεστε κοντά μου, οπότε σας δίνω τις παρακάτω Επιλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

α) Έκπτωση 50%, από 150 ευρώ, 75 ευρώ, αν κλείσετε τη θέση σας αν κλείσετε τη θέση σας με ονομαστική κατάθεση στον λογαριασμό μου στην Εθνική Τράπεζα 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά, τις 3 τελευταίες ημέρες, από 1 έως 3 Οκτωβρίου.

β) Έκπτωση 70%, από 150 ευρώ, 45 ευρώ, αν κλείσετε τη θέση σας με ονομαστική κατάθεση στον λογαριασμό μου στην Εθνική Τράπεζα 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά, έως και 30 Σεπτεμβρίου.

γ) Έκπτωση 80%, από 150 ευρώ, 30 ευρώ, αν κλείσετε τη θέση σας με ονομαστική κατάθεση στον λογαριασμό μου στην Εθνική Τράπεζα 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά, αν φέρετε και έναν φίλο σας και κάνετε τις καταθέσεις σας, έως και 30 Σεπτεμβρίου.

δ) Αν εμφανιστείτε την τελευταία στιγμή στην Είσοδο, τότε ισχύει η αρχική τιμή του Σεμιναρίου, 150 ευρώ.

 

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
Αν επιθυμείτε να λάβετε απόδειξη, παρακαλώ ενημερώστε με προκαταβολικά και υπολογίστε επιπρόσθετα το Φ.Π.Α στην τιμή της Συμμετοχής σας.

*Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, θα μπορείτε να πάρετε τα Σεμινάρια βιντεοσκοπημένα ή ηχογραφημένα, για να τα δείτε, από το σπίτι σας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ:

Αυτή την ξεχωριστή ημέρα, θα σας παρουσιάσω και το 1ο μου βιβλίο “Μηνύματα Φωτός”. Ένα βιβλίο, που περιέχει Μηνύματα των Αγγέλων, αποτέλεσμα Ανώτερης Επικοινωνίας-Channeling, που μου δόθηκαν, όταν ακολούθησα την Καθοδήγηση μου, για να μετοικήσω στην Αθήνα, να ασχοληθώ με το Θέατρο και να συναντήσω τη Δίδυμη μου Φλόγα, όπως μου είχαν πει, οι Άγγελοι!

Αυτά τα Μηνύματα, μου τα έδωσαν, για να μου κρατούν συντροφιά, κατά τη Περίοδο των Μεγάλων Αλλαγών και Δοκιμασιών, που βίωνα. Διαβάζοντας τα, παίρνω πάντα κουράγιο, για αυτό και διαθέτω τώρα τα Μηνύματα αυτά σε εσάς, μέσα από το βιβλίο “Μηνύματα Φωτός”, για να πάρετε και εσείς κουράγιο, ακριβώς όπως πήρα κι εγώ!

Είναι μεγάλη η χαρά μου, που ήρθε η ώρα, να το μοιραστώ μαζί σας! Όποιος το επιθυμεί, θα έχει την ευκαιρία, να προμηθευτεί το βιβλίο “Μηνύματα Φωτός”, με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:
Θα πραγματοποιείται 1 Σεμινάριο τον Μήνα, σε μία διαφορετική πόλη της Ελλάδας! Ξεκινάμε με την Αθήνα και ακολουθούν η Ρόδος, η Κρήτη και η Σαντορίνη. Σύμφωνα με την Καθοδήγηση μου και την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος σας, υπάρχει πιθανότητα, να συμπεριλάβω και νέους Προορισμούς! Δείτε παρακάτω τους τόπους και τις ημερομηνίες διεξαγωγής. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας ενημερώσω για τον τόπο διεξαγωγής των Σεμιναρίων και τις ακριβείς ώρες. Δείτε στη συνέχεια τις ημερομηνίες:
Φωτεινή Κεχαγιά On Tour
Αλλάξτε τη ζωή σας με τη βοήθεια των Αγγέλων
Angelic Life Coaching
Φωτεινή Κεχαγιά.

Αθήνα, Τετάρτη 04/10/17
Ρόδος, Σάββατο 18/11/17
Κρήτη, Σάββατο 16/12/17
Σαντορίνη, Τρίτη 09/01/17

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΡΟΔΟΣ, ΚΡΗΤΗ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:

α) Έκπτωση 50%, από 150 ευρώ, 75 ευρώ, αν κλείσετε τη θέση σας αν κλείσετε τη θέση σας με ονομαστική κατάθεση στον λογαριασμό μου στην Εθνική Τράπεζα 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά, την τελευταία εβδομάδα, πριν από το Σεμινάριο.

β) Έκπτωση 70%, από 150 ευρώ, 45 ευρώ, αν κλείσετε τη θέση σας με ονομαστική κατάθεση στον λογαριασμό μου στην Εθνική Τράπεζα 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά, έως και την τελευταία ημέρα του προηγούμενου μήνα.

γ) Έκπτωση 80%, από 150 ευρώ, 30 ευρώ, αν κλείσετε τη θέση σας με ονομαστική κατάθεση στον λογαριασμό μου στην Εθνική Τράπεζα 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά, αν φέρετε και έναν φίλο σας και κάνετε τις καταθέσεις σας, έως και την τελευταία ημέρα του προηγούμενου μήνα.

δ) Αν εμφανιστείτε την τελευταία στιγμή στην Είσοδο, τότε ισχύει η αρχική τιμή του Σεμιναρίου, 150 ευρώ.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
Αν επιθυμείτε να λάβετε απόδειξη, παρακαλώ ενημερώστε με προκαταβολικά και υπολογίστε επιπρόσθετα το Φ.Π.Α στην τιμή της Συμμετοχής σας.

*Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, θα μπορείτε να πάρετε τα Σεμινάρια βιντεοσκοπημένα ή ηχογραφημένα, για να τα δείτε, από το σπίτι σας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ:

Σε κάθε ένα από τα Σεμινάρια μου, θα σας παρουσιάζω το 1ο μου βιβλίο “Μηνύματα Φωτός”, καθώς επίσης και όλες τις Νέες Εκδόσεις βιβλίων μου, που θα ακολουθήσουν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να τα προμηθευτείτε.

 

 

3 ΜΟΝΟ Βήματα, για να λάβετε μέρος στα Σεμινάρια μου:

Επικοινωνήστε μαζί μου!
Επιλέξετε την Προσφορά, που σας συμφέρει!
Καταθέστε τις Συμμετοχές σας και κλείστε τις θέσεις σας!

Θα χαρώ να σας έχω κοντά μου!

Καλή μας Αρχή!

Νάμαστε στα Θαύματα!

Με Εκτίμηση και Ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

 

Επικοινωνία:
kehagia@hotmail.com

Ιστοσελίδα:
https://fotinikechagia.com/

2 thoughts on “Νέα από την Coach

Add yours

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: